Goodstore Header

Stoepbord plastic en aluminium

Stoepbordengroothandel levert uitsluitend stoepborden die gemaakt zijn van plastic en aluminium. Dit omdat de materialen erg licht zijn maar zeer stevig. Een stoepbord van plastic en aluminium is dan ook de beste combinatie en bijna alle stoepborden in Nederland zijn hieruit vervaardigd.

Stoepbord met plastic watertanks

Elk stoepbord met een watertank heeft een tank die vervaardigd is uit plastic. De plastic stoepbod watertank wordt via blowmoulding gemaakt wat inhoud dat er plastic korrels verhit worden en in een draaiende mal worden geschoten.

Stoepbord aluminium topbord

Het topbord van het stoepbord is gemaakt van aluminium en heeft een binnenplaat van plastic. Dit is zeer belangrijk want hoe zwaarder het topbord des te meer de veren moeten compenseren en hoe sneller uw stoepbord slijt. Kortom een stoepbord van plastic en aluminium is erg belangrijk voor de levensduur van het product.

Stoepbord plastic - Stoepbordengroothandel

Stoepbord plastic - Stoepbordengroothandel

Bel Mij Terug

Goodstore 31 webshops

 Goodstore Facts!

Goodstore facts

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.

Copyright 2018 Goodstore Netherlands B.V. Tel 070-3070400

🍪 Cookie instellingen
Fijn dat u er bent! We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen.