Goodstore Header

Nieuws

Steel de show met een Round-Tube stoepbord
4 juli 2018

Voor wie wil opvallen met zijn reclame is het round tube stoepbord de perfecte oplossing. Dit voor Nederland unieke product trekt gegarandeerd de aandacht van iedere voorbijganger. De stoepborden uit deze lijn staan bij alle weersomstandigheden stabiel dankzij hun ronde voet en metalen frame.

meer »
Nieuw krijtstoepbord steigerhout zwart
8 juni 2018

Nieuw op de stoepbordengroothandel, het krijstoepbord steigerhout zwart 75x135cm. Deze robuuste en handgemaakte stoepborden komen rechtstreeks uit onze eigen productieruimte. Door het zwarte steigerhout krijgen deze stoepborden een zeer stoere uitstraling. Een stoepbord voor de horeca zaak die zijn imago wat extra kracht wil bijzetten.

meer »
Nieuwe Sydney stoepborden
4 juni 2018

Onlangs hebben wij nieuwe Sydney stoepborden toegevoegd op de stoepbordengroothandel. Deze stoepborden danken hun populariteit aan het grote gebruiksgemak en de goede prijs kwaliteit verhouding. Alle A-stoepborden zijn inklapbaar, licht van gewicht en zijn voorzien van een handig klikprofiel en vanaf nu verkrijgbaar in een nieuwe kleur en een groter formaat.

meer »
Het robuuste krijtstoepbord Langais
20 april 2018

Bent u op zoek naar een stoepbord dat zich duidelijk onderscheidt van de rest ? Dan komt u al snel uit bij het Langais krijtstoepbord. Het Langais krijtstoepbord Staat stevig op zijn poten, heeft een groot oppervlak welke u kunt beschrijven met krijt en krijtstiften en de krijtbordbladen kunt u zeer gemakkelijk omdraaien zodat u voor twee momenten op de dag een bericht kunt klaarzetten.

meer »
Waarom noemt men stoepborden ook wel posterborden?
12 april 2018

Een stoepbord wordt regelmatig posterbord genoemd, en dat is niet zonder reden. Door het handige klikprofiel is het kinderlijk eenvoudig om een poster te plaatsen of deze te vervangen. En met de juiste posters in het stoepbord bereikt u de juiste uitstraling.

meer »
Nieuw A-stoepbord!
22 februari 2018

Maak kennis met ons nieuwe a-stoepbord: Stoepbord Sydney Grey A1. Dit eenvoudig in te klappen a-stoepbord beschikt over een 32mm lijst. Doormiddel van het klikprofiel wisselt u eenvoudig posters op een andere commerciële boodschap. 

meer »
Nieuwe Round Tube stoepborden!
20 februari 2018

Na het daverende succes van de zwarte Round Tube stoepborden introduceert Stoepbordengroothandel nu ook de Round Tube’s in de kleuren grijs en wit! 

meer »
Stoepbord en horeca onafscheidelijk
16 januari 2018

Of u nu een restaurant, koffiezaak of bar bezit, een krijtstoepbord mag zeker niet ontbreken. Een krijtstoepbord past perfect bij de horeca, doordat het makkelijk in gebruik is en door het diverse aanbod altijd wel aansluit op uw zaak.

meer »
Uniek product voor Blue Monday
15 januari 2018
Speciaal voor blue monday hebben wij een uniek product online geplaatst, dat perfect aansluit op deze druilerige dag.
meer »
Nieuw, Krijtstoepborden 46x80cm
4 januari 2018

Ons assortiment stoepkrijtborden heeft er een klein zusje bij! Ons steigerhouten krijtstoepbord van 80cm hoog is de jongste telg uit ons brede assortiment.

meer »
Bel Mij Terug

Goodstore 31 webshops

 Goodstore Facts!

Goodstore facts

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.

Copyright 2018 Goodstore Netherlands B.V. Tel 070-3070400

­čŹ¬ Cookie instellingen
Fijn dat u er bent! We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen.