Goodstore Header

Nieuws

Nieuw A-stoepbord!
22 februari 2018

Maak kennis met ons nieuwe a-stoepbord: Stoepbord Sydney Grey A1. Dit eenvoudig in te klappen a-stoepbord beschikt over een 32mm lijst. Doormiddel van het klikprofiel wisselt u eenvoudig posters op een andere commerciële boodschap. 

meer »
Nieuwe Round Tube stoepborden!
20 februari 2018

Na het daverende succes van de zwarte Round Tube stoepborden introduceert Stoepbordengroothandel nu ook de Round Tube’s in de kleuren grijs en wit! 

meer »
Stoepbord en horeca onafscheidelijk
16 januari 2018

Of u nu een restaurant, koffiezaak of bar bezit, een krijtstoepbord mag zeker niet ontbreken. Een krijtstoepbord past perfect bij de horeca, doordat het makkelijk in gebruik is en door het diverse aanbod altijd wel aansluit op uw zaak.

meer »
Uniek product voor Blue Monday
15 januari 2018
Speciaal voor blue monday hebben wij een uniek product online geplaatst, dat perfect aansluit op deze druilerige dag.
meer »
Nieuw, Krijtstoepborden 46x80cm
4 januari 2018

Ons assortiment stoepkrijtborden heeft er een klein zusje bij! Ons steigerhouten krijtstoepbord van 80cm hoog is de jongste telg uit ons brede assortiment.

meer »
De beste idee├źn voor krijtbord teksten!
3 november 2017

Al onze krijtborden zijn natuurlijk al een echte eye-catcher, maar heeft u er wel eens aan gedacht om een stapje verder te gaan door uw krijtbord niet alleen te voorzien van uw menukaart, maar ook van krijtbordillustraties.  

meer »
Stoepborden voor in de Herfst
25 september 2017

De herfst komt er weer aan, en dat brengt nattigheid en veel wind met zich mee. Dan wilt u natuurlijk wel een stoepbord hebben staan, die alle weersomstandigheden aan kan. De stoepborden uit de SwingPlus en SwingBlack lijn zijn 100% waterdicht en kunnen flink wat wind hebben. Waait het écht hard op uw locatie? Kies dan voor de DutchPro of SwingPro stoepborden.

meer »
Krijtstoepborden zijn helemaal hip!
9 augustus 2017

De krijtstoepborden van stoepbordengroothandel zijn vernieuwend en hip vergeleken met de klassieke stoepborden. De krijtstoepborden zijn vervaardigd uit duurzaam hout met een FSC keurmerk en worden allen met de handgemaakt in onze ambachtelijke werkplaats. Door te werken met diverse hout soorten heeft u een ruime keus en springt u er altijd uit in het dagelijkse straatbeeld.

meer »
Een mini-krijtstoepbordje op jouw terras
4 augustus 2017
Een mini krijtstoepbordje is de ideale oplossing om op een creatieve manier uw menu, aanbiedingen of acties onder de aandacht te brengen.
meer »
Populair en uniek: Round Tube en Steigerhouten Stoepborden
29 juni 2017

De Round Tube en de Steigerhouten Krijtstoepborden zijn beide unieke en populaire stoepborden. Maar waar worden ze het meeste voor gebruik?

meer »
Bel Mij Terug

Goodstore 31 webshops

 Goodstore Facts!

Goodstore facts

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.

Copyright 2018 Goodstore Netherlands B.V. Tel 070-3070400