Goodstore Header

Bel Mij Terug
 Goodstore Facts!

Goodstore facts

Goodstore 31 webshops

Krijtstoepbord Langais

€ 69,95
Krijtstoepbord Langais
Excl. BTW: € 69,95 Incl. BTW: € 84,64
In voorraad

Voordelen

Eigenschappen
Type: Krijtstoepbord
Formaat: 60x120 cm
Kleur: Steigerhout
Profiel: nvt
Gewicht: 19,4 kg
Beschrijfbaar: Krijt en Krijtstiften
Toepassing: Binnen & buiten
Details

Bent u op zoek naar een ruw en beestachtig krijtstoepbord? Dan zit u met het Krijtstoepbord Langais altijd goed. Als ons voordeligste krijtstoepbord heeft elk Krijtstoepbord Langais van steigerhout met zijn robuuste rauwheid een uniek voorkomen. Schijn bedriegt zeker niet: het Krijtstoepbord Langais is net zo stevig als dat het eruit ziet en zeer duurzaam!

Met zijn hippe en gewichtige verschijning zal het Krijtstoepbord Langais de aandacht trekken en vasthouden van uw klanten en andere voorbijgangers. Voorzien van krijtplaten aan beide zijden van het bord, is Krijtstoepbord Langais uitstekend voor al uw reclame, menu’s en andere mededelingen, die de aandacht zullen krijgen die ze verdienen!

Het gebruik van het Krijtstoepbord Langais is handig en gemakkelijk: beide krijtplaten kunnen in een simpele handeling erin en eruit geschoven, en eventueel verwisseld worden!

Het Krijtstoepbord Langais is gemonteerd met RVS-onderdelen. Het krijtstoepbord Langais wordt geleverd zonder beschermdoppen op de poten. De krijtplaat is te beschrijven met krijt en krijtstiften.

Afmetingen:

  • Buitenmaat: 60x120 cm
  • Krijtplaat: 60x80 cm
Voor u wellicht ook interessant
Bel Mij Terug

 Goodstore Facts!

Goodstore facts

Goodstore 31 webshops

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.

Copyright 2018 Goodstore Netherlands B.V. Tel 070-3070400